|
|
 Nivo: Administration
Prodružen(a): 12/13/2008 Postovi: 696 Lokacija: Zagreb
|
tu mozete pisat prijedloge kakav nakit bi htjeli a ne mozete ga nac, sta mislite da bi trebali narucit, dal nam nest fali od nakita itd...
|
|
Nivo: Advanced Member
Prodružen(a): 1/15/2009 Postovi: 44 Lokacija: zg
|
djaaa! microdermalse u obliku sharafa!!! očem! komada 6, čim to nabavite evo mene **edit - sad vidjeh da je ana napisala da su doši! jeeeeei! =) ** i joooš veći izbor industriala a sad nekonkretno... zapravo, mislim da svi žele neki spešl čudnjikavi nakit, ne mislim sad na neke šajni stvari (ko voli nek izvoli), al malo tko želi samo štange i kuglice po sebi, ako ništa drugo, a ono ti s vremenom dosadi... :P osobno volim razne zavijutke i spiralaste stvari pa se zalažem za to =) ono jednostavne fora nekičaste stvari.
|
|
|
šarafa imamo 5 i 6 milimetarskih, cijena po komadu je 100kn =) pa se vidimo
|
|
Prodružen(a): 12/12/2008 Postovi: 329 Lokacija: ka/zg
|
imate li mozda ovoga? :)  jos preciznije, jel se moze nabaviti samo ta kuglica koja ima slave ring na sebi? titan?
|
|
|
imali nekad davno; rasprodo se. iz nekog misterioznog razloga wildcat nema vise taj nakit u ponudi; ni cijeli ni kuglice...
|
|
Prodružen(a): 12/12/2008 Postovi: 981 Lokacija: Zagreb
|
Kada zelite, narucit cemo. Znam od koga pa nije problem.
|
|
Prodružen(a): 1/6/2009 Postovi: 198 Lokacija: Dugave
|
Ja bih vam samo sugerirala da sredite malo Wildcat site (ako je on pod vasom ovlasti), jer se jako tesko snaci na njemu i naci ono sto zelimo.. Bilo bi dobro kada biste napravili kategorije nakita po vrsti piercinga za koji se on koristi, a ne po materijalu ili brandu..
|
|
Prodružen(a): 12/12/2008 Postovi: 329 Lokacija: ka/zg
|
pa zapravo za nekoliko vrsta pirseva (navel, nose, plugs...) i pise upravo to, ali smatram da bi bilo nepotrebno za svaki raditi posebne sablone, jer bi se dosta toga ponavljalo. mislim da je bitno istaknuti da li je u pitanju titan, celik, drvo itd., a to gdje se sto moze stavljati osoba vec i sama zna, a ako je pocetnik, onda ce se naravno prvo posavjetovati s pirserom.
|
|
Prodružen(a): 12/12/2008 Postovi: 981 Lokacija: Zagreb
|
Upravo to. Postoji jedan nakit koji moze ici na izuzetno puno pozicija i kao sto je receno to bi se stalno ponavljalo. Ako malo pogledas druge web shopove s piercing nakitom takodjer mozes vidjeti da su razvrstani po materijalu a ne po poziciji na tijelu. Ono o cemu smo ja i Zele jos razgovarali je to da cemo dodati kod svakog nakita da li je pogodan za pocetak ili ne. Hvala ti na prijedlogu i mislim da je dobar ali malo nemoguc/spetljan ali mislim da bi mozda mogli napraviti jednu drugu stvar a to je da se pokraj opisa nakita stavi napomena za koju poziciju je odredjeni nakit. Moram vidjeti s njim.
|
|
|
Moze i tako
|
|
Prodružen(a): 5/7/2009 Postovi: 56 Lokacija: Ri/Zg
|
imam pitanje o nakitu :D neki dan bila u salonu pa sam uzela jedan za uho malo po malo mislim izmijenjat ovaj bizuterijski nakit, jer ih stalno gubim a i idu mi na zivce e sad, ovaj nakit  jel bi se to moglo provuci kroz dvije rupice na uhu? rekla cura u salonu da nije tome namijenjeno..ali jel postoji neka zapreka? jedan spike bi gledao prema naprijed, a drugi dakle prema glavi iza.. mozda bi bockalo malo..ali dobro, stavi se kuglica
|
|
Prodružen(a): 12/14/2008 Postovi: 129
|
-ANA- je napisao(la):mislim da bi mozda mogli napraviti jednu drugu stvar a to je da se pokraj opisa nakita stavi napomena za koju poziciju je odredjeni nakit. Moram vidjeti s njim.
može, može...
Svaki čovijek dijete je svojih postupaka...... ;)
|
|
Nivo: Newbie
Prodružen(a): 7/1/2009 Postovi: 1
|
zanima me da li ima kod vas plavih spikova, te kolika im je cijena? ako ne da li se moze narucit iz kataloga, i vremenski koliko to traje? hvala.
|
|
|
|
|
Prodružen(a): 1/12/2009 Postovi: 124
|
|
|
|
SweetRevenge je napisao(la): trebali bi narucit
|
|
|
za sad nema ni jedna firma od koje narucujemo nakit =( probaj nac negdje na netu il eventualno da ti se napravi custom
|
|
|
nejedikosu je napisao(la):zanima me da li ima kod vas plavih spikova, te kolika im je cijena? ako ne da li se moze narucit iz kataloga, i vremenski koliko to traje? hvala. ima ovi su za 1.6 debljinu http://www.wildcat.hr/detalji_proizvoda.a6f4ef759bec4ef1bb42f3232c5bad2b.titanium_threaded_cones.aspxovi za 1.2 http://www.wildcat.hr/detalji_proizvoda.d313ae00a15e4619943477b3e8fbde4e.titanium_micro_cones.aspx
|
|
Prodružen(a): 3/28/2009 Postovi: 100 Lokacija: Krapina
|
Neznam dal pod dobru temu pišem, al imam problem odšerafiti labret na usni, sa strane. Može mi neko reći kak da ga odšerafim, Irena ga bome zna zašRaufati. Music is what feelings sound like.
|
|
Prodružen(a): 1/22/2009 Postovi: 38
|
Ayreen je napisao(la):za sad nema ni jedna firma od koje narucujemo nakit =( probaj nac negdje na netu il eventualno da ti se napravi custom neznam dal se ovaj odgovor odnosi i na moje pitanje pa cu pitat. Prije mjesec i tjedan dana sam narucila clip on za svoj pirsic u pupku kod vas.Rekoste mi da ce doc za 2-4tjedna te da cete me zvati(ostavila br. ofkors)No jos nisam nikakvu povratnu informaciju dobila.Buduci da neznam kako vas sustav funkcionira,zanima me dali dobitak narudzbe vremenski ovisi o popunjenosti narudzba,tj da se narudzba nemoze poslati koliko nema zadovoljavajucu ispunjenu kvotu,pa zbog toga nisu jos dosli ti naruceni materijali medu kojima je i moj..ili?
|
|
|
Guest |