|
|
 Nivo: Administration
Prodružen(a): 12/12/2008 Postovi: 1,823 Lokacija: Zagreb
|
kovja je napisao(la):Pozdrav Zanima me cijena za tetovazu na glagoljici...na svakoj podlaktici jedna rijec. Jedna ima 5 slova,druga 8,pa ako moze cijena za svaku posebno? Pozdrav Od cca 1100-2000kn. Tocno ti mozemo reci tek kada dodjes u salon i dogovorimo se oko detalja slike. Nije isto napraviti tanka ili debela slova. Crna ili posjencana, S pozadinom ili bez pozadine.... Znaci postoji masu toga sto moramo znati prije.
|
|
|
badass_bitch je napisao(la): Od cca 400-700kn. Tocnije kada saznam detalje.
|
|
|
Tribal na ledjima u slicnoj velicini bi kostao cca 4500-5500kn. Tocno istu sliku ne ponavljamo jer ne bi bilo u redu kopirati neciji rad. Druga slika je zmaj koji ne mora biti u onoj velicini nego moze biti skroz minijaturni i cijena mu je od cca 400kn na vise. Vuk je od cca 1200kn na vise. Kineski znakici cca 1200kn. Nesto sitno na uhu ili prsten je cca 400-500kn. Ovo su samo okvirne cijene. Tocnu cijenu mogu reci tek kada dodjete u salon i dogovorimo se oko detalja.
|
|
Nivo: Newbie
Prodružen(a): 1/11/2009 Postovi: 1 Lokacija: zagreb
|
 Okvirno?
|
|
|
Obje tetovaze su od cca 1200-1500kn. Moja preporuka je da dodjes u salon pogledati nase kataloge jer imamo dosta slicnim motiva.
|
|
 Nivo: Member
Prodružen(a): 1/11/2009 Postovi: 12 Lokacija: Zagreb
|
pozdrav!!! koliko bi otprilike došla ovakva tetovaža dimenzija oko 15x10cm, tak nekak ispada.... hvala!!!! 
|
|
Prodružen(a): 1/12/2009 Postovi: 1
|
hej zanima me kolika bi bila cijena tetovaže sa ovog linka i koliko bi trajala izrada, stavila bi ju na trbuh (u crnoj boji), maksimalna veličina kompletne tetovaže nekih 5-6 cm ako je moguće :) tnx http://i27.tinypic.com/21a812.jpg
|
|
Prodružen(a): 1/12/2009 Postovi: 1 Lokacija: na-zg
|
zanima me koliko bi koštao astrološki znak lava u crnoj boji,pozicioniran iza uha?! pokušavala sam umetnuti fotografiju,ali nisam uspjela:( isto tako me zanima cijena tetovaže na trbuhu(već dolje niže kod prepone),zvijezdica jedna-veličine 3-4cm(samo rub-nije ispunjena) u crnoj boji ili nekoliko manjih zvijezdica(5-6 komada) na istom mjestu:) a kad već pitam,onda mi ajd molim te napiši i cijenu za ying-yang u promjeru 2cm?! hvala unaprijed i nadam se skorom dolasku kod vas:) nisam već dugo bila...
|
|
Prodružen(a): 1/13/2009 Postovi: 1 Lokacija: zadar
|
|
|
|
commando9 je napisao(la):Pozdrav. Imam 15 godina i uskoro ću 16 i planiram si neku tetovažu stavit, nekak mi je ova najlijepša  Pa koliko bi onda koštala takva tetovaža na ramenu ? Moja preporuka je da dodjes do salona pogledati nase kataloge i fotografije koje smo tribale napravili pa mozda nadjes nesto sto ti je ljepse, jer vjerujem da bi mogao naci i bolje. Inace cijena za slicnu velicinu bi bila od cca 2500kn.
|
|
|
archtrion je napisao(la): Okvirno? Cca 3000kn. Super slova na super poziciji.
|
|
|
knoppixx je napisao(la):pozdrav!!! koliko bi otprilike došla ovakva tetovaža dimenzija oko 15x10cm, tak nekak ispada.... hvala!!!!  Uz mala pojednostavljanja ova slika bi trebala biti bar cca 22cm i cijena bi bila cca od cca 2700kn. Ako radimo puno izmjena, tj. dosta detalja maknemo onda slika moze biti i manja. Za cijenu bi preporucila da dodjes u salon.
|
|
|
shaina00 je napisao(la):hej zanima me kolika bi bila cijena tetovaže sa ovog linka i koliko bi trajala izrada, stavila bi ju na trbuh (u crnoj boji), maksimalna veličina kompletne tetovaže nekih 5-6 cm ako je moguće :) tnx http://i27.tinypic.com/21a812.jpg Od cca 600kn i trajalo bi cca do 1h s nasim pripremama.
|
|
|
anitram24 je napisao(la):zanima me koliko bi koštao astrološki znak lava u crnoj boji,pozicioniran iza uha?! pokušavala sam umetnuti fotografiju,ali nisam uspjela:( isto tako me zanima cijena tetovaže na trbuhu(već dolje niže kod prepone),zvijezdica jedna-veličine 3-4cm(samo rub-nije ispunjena) u crnoj boji ili nekoliko manjih zvijezdica(5-6 komada) na istom mjestu:) a kad već pitam,onda mi ajd molim te napiši i cijenu za ying-yang u promjeru 2cm?! hvala unaprijed i nadam se skorom dolasku kod vas:) nisam već dugo bila... Znakic i ying-yang i zvjezdica od cca 400kn a mnostvo zvjezdica od cca 600kn na vise.
|
|
|
|
|
|
Nadam se da sam sve odgovorila a ako nisam molim postavite pitanje opet.
|
|
 Nivo: Advanced Member
Prodružen(a): 1/6/2009 Postovi: 190 Lokacija: Dugave
|
Nisi meni za znak beskonacnosti gore, na prstenjaku
|
|
Prodružen(a): 1/3/2009 Postovi: 129 Lokacija: Knežija
|
ja ti baš nebi preporučio tetoviranje imena i logoa bendova jer jednog dana možda zamrziš taj bend i onda ćeš, s oproštenjem imat pizdariju. to je moje mišljenje i preporuka, a ti, kako te volja...
The world around us shed their tears as our blood begins to spell. On the sorrow and the pain that comes from a land so filled with hate. Come and joins us in our hell and we shall see who prevails.
|
|
Prodružen(a): 1/6/2009 Postovi: 190 Lokacija: Dugave
|
Da, istinu zbori.. Zato sam ja odustala od tetoviranja ime benda, nego umjesto toga njihov simbol koji moze biti tetovaza i sama za sebe.. Konkretno ovo http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/c/c6/WhitePonyRe-Release.jpg/200px-WhitePonyRe-Release.jpg
|
|
Prodružen(a): 1/17/2009 Postovi: 1 Lokacija: zg
|
YO  Zanimam se za cijenu tetovaže obrva.
|
|
|
Guest |