|
|
 Nivo: Administration
Prodružen(a): 12/12/2008 Postovi: 981 Lokacija: Zagreb
|
Molim da sva pitanja u vezi cijene tetovaze postavljate ovdje. Cijene koje se ovdje navode su okvirne. Tocnu cijenu vam mozemo reci tek kada dodjete u salon i dogovorimo se sve u vezi detalja slike.
|
|
Nivo: Newbie
Prodružen(a): 12/21/2008 Postovi: 1
|
Zanima me cijena ova 2 slona na leđima. veličine 1 i 2.
|
|
|
Cijena bi bila cca 3500-4000.
|
|
Prodružen(a): 12/23/2008 Postovi: 4
|
zanima me da li je moguce ovu sliku napravit negdje 10x6,7 cm i kolika bi bila cijena hvala   "/>
|
|
Prodružen(a): 12/24/2008 Postovi: 1
|
koliko prije se moram najaviti i koliko bi kostao od da vincia savrseni covjek na ramenu istetoviran. da budem malo precizniji ne velik vec da mi bude bas na ramenu ne ispod ramena? hvala na odgovoru cijena samo informativno
|
|
 Nivo: Advanced Member
Prodružen(a): 12/12/2008 Postovi: 329 Lokacija: ka/zg
|
da li bi bilo moguce izvesti ovu sliku u zadanoj velicini? =/ ako ne, koja je minimalna velicina potrebna i kolika bi bila cijena racunajuci da je postavljena na zaprescu?
|
|
|
Bojan je napisao(la):zanima me da li je moguce ovu sliku napravit negdje 10x6,7 cm i kolika bi bila cijena hvala   "/> Moralo bi biti malo vece, cca 15cm i cijena bi bila cca 1200kn. Tocno ti mozemo reci tek kada dodjes u salon i dogovorimo se oko detalja slike.
|
|
|
fila000 je napisao(la):koliko prije se moram najaviti i koliko bi kostao od da vincia savrseni covjek na ramenu istetoviran. da budem malo precizniji ne velik vec da mi bude bas na ramenu ne ispod ramena? hvala na odgovoru cijena samo informativno To je jako komplicirano i trebalo bi biti preko ledja (ne cijela) a ne na ramenu. Cijenu ti ne mogu reci tocno ali okvirno bi bilo cca 4000kn. Z termin se trebamo dogovoriti o detaljima ali ceka se minimalno 2 tjedna a maksimalno 3 mjeseca (zavisi kod koga bi se tetovirala).
|
|
|
el je napisao(la):da li bi bilo moguce izvesti ovu sliku u zadanoj velicini? =/ ako ne, koja je minimalna velicina potrebna i kolika bi bila cijena racunajuci da je postavljena na zaprescu? Moze se napraviti u onoj velicini, cca 7cm. CIjena bi bila cca 500kn. Ako radimo u toj velicini onda bi trebali brojke malo stanjiti, tj. napraviti veci razmak izmedju crta da se s vremenom ne bi spojile.
|
|
Prodružen(a): 12/12/2008 Postovi: 329 Lokacija: ka/zg
|
-ANA- je napisao(la):el je napisao(la):da li bi bilo moguce izvesti ovu sliku u zadanoj velicini? =/ ako ne, koja je minimalna velicina potrebna i kolika bi bila cijena racunajuci da je postavljena na zaprescu? Moze se napraviti u onoj velicini, cca 7cm. CIjena bi bila cca 500kn. Ako radimo u toj velicini onda bi trebali brojke malo stanjiti, tj. napraviti veci razmak izmedju crta da se s vremenom ne bi spojile. woah, super hvala! moram jos samo priupitati ...koliko se mijenja cijena ako bi se radilo u crvenoj boji?
|
|
Prodružen(a): 12/26/2008 Postovi: 2 Lokacija: Zagreb
|
Kao prvo, pozdrav! Kao drugo, koliko kosta ovo?  Unaprijed hvala
Adrenalin junky
|
|
|
el je napisao(la):-ANA- je napisao(la):el je napisao(la):da li bi bilo moguce izvesti ovu sliku u zadanoj velicini? =/ ako ne, koja je minimalna velicina potrebna i kolika bi bila cijena racunajuci da je postavljena na zaprescu? Moze se napraviti u onoj velicini, cca 7cm. CIjena bi bila cca 500kn. Ako radimo u toj velicini onda bi trebali brojke malo stanjiti, tj. napraviti veci razmak izmedju crta da se s vremenom ne bi spojile. woah, super hvala! moram jos samo priupitati ...koliko se mijenja cijena ako bi se radilo u crvenoj boji? Ne bi promijenilo cijenu.
|
|
|
grof-zg je napisao(la):Kao prvo, pozdrav! Kao drugo, koliko kosta ovo?  Unaprijed hvala Cca 2200-2400. Zavisi o tocnoj velicini. Racunaj da bi sliku malo trebali promijeniti.
|
|
|
Do 800kn.
|
|
Prodružen(a): 12/27/2008 Postovi: 1
|
zanima me kolika bi cijena bila za ovakvu tetovazu...http://i56.photobucket.com/albums/g162/Darja63/ISUS/isus11.jpg 9x8 cm... na ledjima (lopatici)
|
|
Prodružen(a): 12/28/2008 Postovi: 3
|
|
|
|
luka_ je napisao(la):zanima me kolika bi cijena bila za ovakvu tetovazu...http://i56.photobucket.com/albums/g162/Darja63/ISUS/isus11.jpg 9x8 cm... na ledjima (lopatici) Slika bi trebala biti kako je i prikazano znaci cca visine cca 13cm. Cijena bi bila od cca 1100kn, zavisno od detalja na slici i pozicije na tijelu. MOja preporuka je da ju ipak stavis na ruku a ne na lopaticu jer je slika ipak premala za najvecu povrsinu na tijelu i izgledat ce jos manje na ledjima.
|
|
|
Rockerion je napisao(la): Od cca 1500kn na vise. Zavisi o tocnoj velicini, kompliciranosti i poziciji na tijelu.
|
|
Prodružen(a): 12/16/2008 Postovi: 151
|
a koliko bi koštale ove dvije?! prva:  ta bi isla desno na trbuh negdje te velicine i da ima tablicu s 24-08-2008 druga:  ova bi isla negdje bas gdje je srce samo u manje izdanju koje bi moglo biti
|
|
Prodružen(a): 12/29/2008 Postovi: 4
|
Pitanje - koja bi bila cijena ove tetovaže na nozi? Stavila bih je desno od koljena, prema listu. Htjela bih da slikica bude manja od ove.
|
|
|
Guest |