|
|
 Nivo: Administration
Prodružen(a): 12/13/2008 Postovi: 696 Lokacija: Zagreb
|
sva pitanja, probleme i sve ostalo o piercingu jezika, smajlija i weba, pliz trpajte tu =) cijena:200kn busenje + nakit:smiley i web: ringovi 60-180kn, microbarbeli i bananice 100-160kn jezik: barbeli 140-200kn  jezik: tongue web i smiley:
|
|
Nivo: Newbie
Prodružen(a): 12/17/2008 Postovi: 3
|
Imam jedno pitanje vezano uz piercing jezika... Namjeravam uskoro busiti jezik pa me zanima da li mogu stvarno unistiti zube njime (ako koristim bioplasticni piercing) I da li mi se nest moze dogoditi ako to ucinim sada s obzirom na to da se trenutno oporavljam od gingivitisa (mislim, vec mi je puno bolje, ali donedavno sam bila na sto muka s time) :( ? Hvala unaprijed :)
|
|
 Nivo: Advanced Member
Prodružen(a): 12/13/2008 Postovi: 228 Lokacija: Rakitje-Zagreb
|
pa zubi se mogu oštetit i s kuglicama.. naravno ne preporučaju se plastične kuglice zbog pucanja, pa zato velim da ako imaš štapić bioplast da ćeš imat barem kuglice od titana ili čelika.... a za gingivitis pričekaj odgovor od nekoga tko zna više o tome....
|
|
Prodružen(a): 12/12/2008 Postovi: 981 Lokacija: Zagreb
|
Posto je gingivitis uglavnom bakterijska upala zubnog mesa preporuka je da pricekas da se to izlijeci i tek onda krenes na piercing jazika ili bilo koji drugi u usnoj supljini.
|
|
|
Hvala za savjete :) Gingivitis mi je vec izljecen (barem tako msilim??) A sto se kuglica tice, vidjela sam na nekoj stranici, e sad neznam tocno kojoj, da imaju kao cijeli piercing napravljen od bioplastike Mislim, jos cu se raspitat, ali me zanima ako znato sto o tome?
|
|
Prodružen(a): 12/13/2008 Postovi: 228 Lokacija: Rakitje-Zagreb
|
postoji cijeli pirs od bioplasta, ali se kuglice ne preporučaju zbog pucanja....
|
|
Prodružen(a): 12/15/2008 Postovi: 57 Lokacija: zagreb
|
da se ja tu samo malo ubacim...
znam,ima raznih dužina štangica za jezik,al me zanima dal su sve kuglice iste veličine???ili ima možda različitih??
JER MOJ JE ŽIVOT IGRA BEZ GRANICA...
|
|
|
Kuglice za 1,6mm nakit su od 3mm do cca 10mm. Za jezik se najcesce stavlja 5mm ili 6mm.
|
|
|
wjewerica je napisao(la):Hvala za savjete :) Gingivitis mi je vec izljecen (barem tako msilim??) A sto se kuglica tice, vidjela sam na nekoj stranici, e sad neznam tocno kojoj, da imaju kao cijeli piercing napravljen od bioplastike Mislim, jos cu se raspitat, ali me zanima ako znato sto o tome?
http://shop.wildcat.hr/detalji_proizvoda.b9c162e81bbf44bb91380f6e1882cca9.ptfe_barbell.aspx Tu pogledaj nakit za jezik koji je od plastike. Mi inace ne preporucamo u usnu supljinu stavljati bilo koju vrstu plastike radi pucanja, kao sto je vec receno. Dosta cesto se dogodi da se nakit po noci pregrize tako da sam ja vise za metal, bar sto se tice usne supljine. Ali ako netko inzistira na tome, nema problema.
|
|
|
E toga sam se i bojala (imala sam onu nocnu protezu pa sam ju dva puta krpala jer sam ju pregrizla preko noci :p Hvala na savjetu, onda cu uzet kuglicu od drugoh materijala :)
|
|
Prodružen(a): 12/19/2008 Postovi: 43 Lokacija: Zagreb
|
kak mi je divan web! <3 koliko sam čula nemože ga svatko radit. mora se imat izraženo tonekočudokojemneznamime jel? :D eh. baš ću onda provjerit dal ga mogu radit kad dođem promjenit nakit na labretu. i kolika je cijena ljubičastog nakita od titana? faaala
|
|
Prodružen(a): 12/20/2008 Postovi: 1
|
hej. vec duze vrijeme namjeravam napraviti piercing na jeziku pa mi treba par osnovnih info cijenu vac znam. ali trebam cvrste dokaza da uvjerim staru jer se ona boji i bla bla pa mi trebaju argumenti od profesionalca da uopce nije toliko opasno i cak manje bolno od pupka npr (kako sam cula) pliiizzzz jel mi mozete pomoci. fakat mi je to vazno tnx
|
|
|
Eve je napisao(la):koliko sam čula nemože ga svatko radit.i kolika je cijena ljubičastog nakita od titana? i za smiley i za tongue web trebas imat poprilicno izrazen frenulum (tu resicu ispod jezika i ispod gornje usne), budemo pogledali kad dodjes =) ravni i svinuti barbeli od titana (1.2mm) su 140kn, a ringichi 80kn (ljubicasti sa crnom kuglicom), 100kn (skroz ljubicasti) i 140kn circular (onaj otvoreni ring sa dve kuglice) =)
|
|
|
uschivena je napisao(la):hej. vec duze vrijeme namjeravam napraviti piercing na jeziku pa mi treba par osnovnih info ako hoces, mozes doc s mamom na razgovor i da ona vidi malo salon i sve. uglavnom, jezik je medju najjednostavnijim pirsevima za odrzavanje, aftercare je minimalan. samo busenje nije nest specijalno bolno (al ovisi o tvom pragu boli) al jezik otekne nakon busenja i boli nekih 5-6 dana otprilike. prije busenja ti pogledamo zile s lampicom, tak da neces ostat bez jezika, dont worry =) ne znam sta bi ti jos konkretno napisala u vezi tog pirsa, jer toga ima fakat puno, pa ak imas jos neko pitanje shoot =)
|
|
|
Ayreen je napisao(la):Eve je napisao(la):koliko sam čula nemože ga svatko radit.i kolika je cijena ljubičastog nakita od titana? i za smiley i za tongue web trebas imat poprilicno izrazen frenulum (tu resicu ispod jezika i ispod gornje usne), budemo pogledali kad dodjes =) ravni i svinuti barbeli od titana (1.2mm) su 140kn, a ringichi 80kn (ljubicasti sa crnom kuglicom), 100kn (skroz ljubicasti) i 140kn circular (onaj otvoreni ring sa dve kuglice) =) Mi imamo tako lijepi web shop s tako divnim nakitom a ti ga nisi vidjela.
|
|
|
Ayreen je napisao(la):uschivena je napisao(la):hej. vec duze vrijeme namjeravam napraviti piercing na jeziku pa mi treba par osnovnih info ako hoces, mozes doc s mamom na razgovor i da ona vidi malo salon i sve. uglavnom, jezik je medju najjednostavnijim pirsevima za odrzavanje, aftercare je minimalan. samo busenje nije nest specijalno bolno (al ovisi o tvom pragu boli) al jezik otekne nakon busenja i boli nekih 5-6 dana otprilike. prije busenja ti pogledamo zile s lampicom, tak da neces ostat bez jezika, dont worry =) ne znam sta bi ti jos konkretno napisala u vezi tog pirsa, jer toga ima fakat puno, pa ak imas jos neko pitanje shoot =) Ako mama zeli daj joj da procita sav tekst na nasoj stranici. Ima puno toga u vezi nas samih, salona, odrzavanja i svemu ostalom sto bi nekoga moglo zanimati (Zele si je dao puno truda da to sve napise). I naravno sto je i Irena rekla slobodno neka dodje u salon jer mi cemo joj rado sve objasniti i pokazati.
|
|
 Nivo: Member
Prodružen(a): 12/30/2008 Postovi: 9 Lokacija: la la land
|
zanima me koliko bi me sveukupno doshlo bushenje jezika uz ovaj nakit . hvala
|
|
|
samo busenje je 200kn. sad ne vidim najbolje jel to barbel s plosnatom gornjom stranom il s obicnom kuglicom, enivej. ova slikica unutra je plastika - znaci nejde u autoklav a nakit kod pirsanja mora bit sterilan. eventualno da si spirsas s obicnim nakitom (140-200kn) a nakon nekog vremena da stavis kuglicu sa zvijezdom (50kn) ili da ti narucimo barbel s plosnatom gornjom stranom (trenutno nemamo u salonu na lageru), ali mi se cini da su im duljine tog nakita do 16mm, tak da bi ti trebalo skroz naprijed busit. hehe sad sam ga zakomplicirala  lol
|
|
 Nivo: Member
Prodružen(a): 12/30/2008 Postovi: 9 Lokacija: la la land
|
Ayreen je napisao(la):samo busenje je 200kn. sad ne vidim najbolje jel to barbel s plosnatom gornjom stranom il s obicnom kuglicom, enivej. ova slikica unutra je plastika - znaci nejde u autoklav a nakit kod pirsanja mora bit sterilan. eventualno da si spirsas s obicnim nakitom (140-200kn) a nakon nekog vremena da stavis kuglicu sa zvijezdom (50kn) ili da ti narucimo barbel s plosnatom gornjom stranom (trenutno nemamo u salonu na lageru), ali mi se cini da su im duljine tog nakita do 16mm, tak da bi ti trebalo skroz naprijed busit. hehe sad sam ga zakomplicirala  lol ma oke,skuzhila sam ono shto me u osnovi zanimalo  hvala  vidimo se onda ovih dana
|
|
Prodružen(a): 1/6/2009 Postovi: 198 Lokacija: Dugave
|
Evo jedno mozda glupo pitanje, ali tko pita, ne skita :D
Razmisljam o pirsanju jezika, ali kako se namjeravam baviti pjevanjem kad krenem na faks, da li ce mi pirs smetati pri pjevanju na bilo koji nacin?
|
|
|
Guest |