|
|
 Nivo: Advanced Member
Prodružen(a): 3/28/2009 Postovi: 100 Lokacija: Krapina
|
Evo ova tema zjapi pRazna pa budem baš tu napisala ono kaj mi je na umu. oFako. Svaka čast Zagreb piercing studiu =)) Ireni, Ani, Zeletu itd. Pravi ste...forum vam je fenomenalan, nije vam teško odgovoriti 50 puta na jedno te isto pitanje npr. cjena nakita. :D Brinete se o svojim klijentima i jako sam zadovoljna vaši mradom. =)) Dolazila budem kod vas i ubuduće definitivno. Većinu piercinga koje sam vidla na ljudima, govore da su radili kod vas. Gnjavila budem vas i dalje s pitanjima, prijedlozima, kritikama(kojih nema ) That's it. :)) btw. znam da sam fuLjaLa "section" aL bitno da sam ja napisaLa ovo kaj sam hteLa. Music is what feelings sound like.
|
|
Prodružen(a): 12/15/2008 Postovi: 57 Lokacija: zagreb
|
pa nisi previše fulala .... oni i jesu i slavni,i poznati u ovome što rade samo tako naprijed JER MOJ JE ŽIVOT IGRA BEZ GRANICA...
|
|
Prodružen(a): 4/2/2009 Postovi: 393 Lokacija: Karlovac
|
Pohvale, puse i pozdravi cijeloj ekipi salona jer su normalni, srdačni, ljubazni i profesionalni ljudi Kad god dođem uvijek se osječam ugodno, ko doma Zele je odličan majstor i uvijek slušam njegove savjete i prijedloge, jer na kraju uvijek vidim da je bio u pravu sa svakim "zašto da" i "zašto ne " Irena ima ful laganu ruku i danas umetanje 1.6 ringova u stare zlatarske rupice nisam praktički ni osjetila I Ana, Ivana i Ivona, sve su super i jako su drage . Kad god trebam ić u salon, uvijek sam vesela ko malo dijete kad ide s mamom u dučan jer zna da će dobit čokoladu Uglavnom, sve super i sve 5 i vidimo se još puno puta! ... I <3 old school ...
|
|
Prodružen(a): 3/27/2009 Postovi: 103 Lokacija: Zagreb-Zapruđe
|
Jane Doe je napisao(la):...s mamom u dučan ... dućan
šubi dubi
|
|
Prodružen(a): 4/2/2009 Postovi: 393 Lokacija: Karlovac
|
Mel je napisao(la):Jane Doe je napisao(la):...s mamom u dučan ... dućan A znam, samo mi se neda svako malo popravljat kad skužim.... Što ćeš, neki i unatoč diplomi ostanu polupismeni... Amen. I u to ime ... I <3 old school ...
|
|
Prodružen(a): 12/14/2008 Postovi: 129
|
ja neću hvalit... da se ne umisle heheheheh al ću doći još puno puno puta...
Svaki čovijek dijete je svojih postupaka...... ;)
|
|
 Nivo: Administration
Prodružen(a): 12/12/2008 Postovi: 981 Lokacija: Zagreb
|
|
|
Prodružen(a): 3/28/2009 Postovi: 100 Lokacija: Krapina
|
Zaboravih spomenuti. Oni bedževi su zakon. hahah. :D
Music is what feelings sound like.