Dobrodošli (gost) Pretraga | Aktivne teme | Članovi | Prijava | Registracija

PIERCING: JEZIK, SMILEY, TONGUE WEB Opcije · Pregled
Ayreen
objavljeno: Tuesday, February 09, 2010 6:37:17 PM

Nivo: Administration

Prodružen(a): 12/13/2008
ivonche je napisao(la):
danas sam pirsala jezik i bilo je u redu neko vrijeme, al sad me već opako počeo boljeti i osjećam da je naotečen podosta.
zanima me samo mogu li popiti ketonal ili nešto protiv bolova ili ne?

protiv bolova mozes popit bilo koji painkiller koji ne siri krvozilni sustav (voltaren, ketonal, ibuprofen)
Ayreen
objavljeno: Tuesday, February 09, 2010 6:39:03 PM

Dorica je napisao(la):
Ej!

Bila sam kod vas u studiu u srijedu... U vezi pierca na jeziku kojeg sam u 10. mjesecu morala izvadit...
Irena mi ga je vratila natrag (kolko sam skužila to nije bilo ponovno piercanje?), ali mene to još uvijek jako boli i natečeno je... Kaj je to normalno? Eh?
Ne bi htjela paničarit, al ipak mi nije svejedno!

nije bilo ponovno busenje al smo sirili kanalic koji se suzio jer nisi dugo nosila nakit; oteklina i bol su normalni. za bol mozes popit voltaren,oteklinu mozes probat smanjit ledom. uglavnom, trebat ce mu malo vremena da opet dodje u normalu =)
gangxxxta
objavljeno: Wednesday, February 10, 2010 12:20:08 AM
Nivo: Advanced Member

Prodružen(a): 1/13/2010
dodem jedan dan ovaj tjedan,nema sanse da ga izvadim :D a mislim da sam se malo previse zaigrao s njim...jer ga obozavam :D probat cu smirit upalu s aspirinom,ak ne prode dodem !
ivonche
objavljeno: Wednesday, February 10, 2010 10:07:42 PM

Prodružen(a): 2/8/2010
meni je dosta gornja kuglica u jeziku. tj udubljenje mi se veliko napravilo i pola kuglice je u njemu pa izgleda kao da ni nemam pirs. al kad ispirem onda izađe van. hoće li mi to udubljenje ostati il će se "sravnat" kad se sve unormali?
i danas mi cijeli dan ide malo krv iz rupice, jel to ok il da se zabrinem?
inače imam malo deblji jezik pa zbog tog udubljenja kaj mi se napravilo ne znam jel mi ženska stavila prekratku štangicu il to tak treba bit.

jedan testis kao nijedan
narog
objavljeno: Thursday, February 11, 2010 1:53:03 PM
Nivo: Member

ivonche je napisao(la):
meni je dosta gornja kuglica u jeziku. tj udubljenje mi se veliko napravilo i pola kuglice je u njemu pa izgleda kao da ni nemam pirs. al kad ispirem onda izađe van. hoće li mi to udubljenje ostati il će se "sravnat" kad se sve unormali?
i danas mi cijeli dan ide malo krv iz rupice, jel to ok il da se zabrinem?
inače imam malo deblji jezik pa zbog tog udubljenja kaj mi se napravilo ne znam jel mi ženska stavila prekratku štangicu il to tak treba bit.

po ovome šta pišeš, vjerojatno da , ili ti je pak jezik ekstremno natekao. trebao bi ti bit jezik lišen tih pritisaka kuglica u toj prvoj fazi nakon pirsanja.
nemoj jest ništa vruće jer ti to samo potencira krvarenje. liži sladoled i stavi koju kocku leda usta dok se ne rastopi, trebalo bi pomoć.
najbolje bi ti svakako bilo da otiđeš u te ženske ako imaš mogućnost. ona će ti dat najbolji savjet, budući je pretpostavljam profi pierser za razliku od mene koji ti samo pokušavam pomoć, savjetom iz osobnog iskustva.
ivonche
objavljeno: Thursday, February 11, 2010 2:32:26 PM

da, evo upravo sam je zvala i rekla je da je stavila najveću duljinu, kolko je to, 2 i po centimetra valjda. izgleda da mi je samo jezik naotekao užasno. a valjda bude se smirio kroz par dana. inače sam paničar veliki 3douch

jedan testis kao nijedan
gothic_butterfly
objavljeno: Friday, February 12, 2010 12:27:45 AM

Prodružen(a): 8/23/2009
ne znam kakvo je tebi udubljenje..ali i ja imam malo...gornja kuglica si ga je napravila i lijepo se smjestila tu...al nije cijela unutra...jedan je čovik reka da se prie pirsanja može vidit hoće li čovik imat to udubljenje ili ne..ako imaš onu crtu po sredini onda da,a ako imaš glatki jezik onda ne...ja kad skroz isplazim jezik i izbacim cili pirs onda pari ko da mi se jezik raspolavlja na dva dijela prema unutra...eto valjda si me shavtila..malo sam sve zbrčkala =)

"Ako se jednom probudim i ne vidim sunce, ili sam mrtav ja ili sunce..."

Jim Morrison
cherry
objavljeno: Tuesday, February 16, 2010 8:56:25 PM

Prodružen(a): 8/31/2009
koliko teoretski pirseva stane na jezik? imam dva za sad, al baš bih probala natrpati 5... 3dwhistle

you got a monster in your parasol
Styx
objavljeno: Tuesday, February 16, 2010 10:12:12 PM

Prodružen(a): 12/12/2008
cherry je napisao(la):
koliko teoretski pirseva stane na jezik? imam dva za sad, al baš bih probala natrpati 5... 3dwhistle

ovisi kakav jezik imaš 3dhe

narog
objavljeno: Wednesday, February 17, 2010 12:56:41 AM
Nivo: Member

cherry je napisao(la):

s obzirom na to kolko ih elaine ima, ne bi ti trebalo predstavljat problem.

http://www.youtube.com/watch?v=yGrgYFAtWRQ

ovo je iz faze kad je bila dječji vrtić. sad je na preko 6000 ( šest tisuća ) komada
cherry
objavljeno: Wednesday, February 17, 2010 6:24:32 PM

Prodružen(a): 8/31/2009
heh da, ovisi o tome koliki jezik imam.. ustvari me zanimaju iskustva ako ih netko ima više (desetakasmiley )
ah kako mrzim kad me netko pita kak jedem i pričam s dva pirsa, ALI sad i meni naviru takva pitanja 3dbiggrin jerbo elaine, čini mi se, pomalo frflja...

you got a monster in your parasol
Ayreen
objavljeno: Thursday, February 18, 2010 4:10:26 PM

neko vrijeme sam ih imala 5 (ko neki krizic na sredini jezika) al su mi s vremenom poceli rast keloidichi jer su se kuglice previse guzvale s donje strane. sad imam 4 (ko double snake bite; sa strane) i sve 5. nisam primjetila da nest posebno fufljam osim kad bas zatrokiram pa krenem baljezgat al mislim da se to svima dogadja bez obzira na pirseve =)
a kolko ces ih moc nagurat ovisi o duljini tvog jezika /meni je zele znao rec *kratak jezik i velke ambicije* :p kad sam htjela neka cudesa po njemu) i o rasporedu zila...
gaby
objavljeno: Monday, February 22, 2010 7:57:44 PM
Nivo: Newbie

Prodružen(a): 2/22/2010
imam par pitanja o piercingu na jeziku,
posto se ja bavim borilackim sportom, dal ce mi on smetat,
i sto preporucujete u vezi matrijala za piercing ?
Ayreen
objavljeno: Tuesday, February 23, 2010 3:59:37 PM

u principu ti ne bi trebalo smetat; eventualno ako te neko zvizne bas u celjust a jezik ti je medju zubima =/ al inace, sta se samog sporta tice, nema problema...
ako si ekstremno alergicna na nikal (znaci ako koristis poseban pribor za jelo, ne mozes nikakve metalne gumbe s odjece prislonit na tijelo itd) onda definitivno uzmi titan. ako nisi taj slucaj, onda ti je i celik sasvim u redu jer je cisci i od zlata i od srebra i koristi se u medicini za ugradnju u ljudsko tijelo =)
dragon
objavljeno: Wednesday, March 10, 2010 2:59:09 PM

Prodružen(a): 12/16/2008
dal smeta kisela hrana za svjež pirs( danas 4 dana prošlo od pirsanja) npr. voće kao naranča, kiwi itd... i nakon koliko vremena smijem jesti topla, vruću i začinjenu hranu?
-ANA-
objavljeno: Wednesday, March 10, 2010 4:51:08 PM

Strpi se jos malo s kiselo-ljutom varijantom posto ipak imas ranu u ustima.
ivonche
objavljeno: Thursday, March 11, 2010 12:01:05 AM

koliko smiley dugo zarasta?

jedan testis kao nijedan
gangxxxta
objavljeno: Thursday, March 11, 2010 11:39:54 AM

dal nakit (crni titan) s vecim kuglicama i kracom stangicom nego sto je od celika?! jer frendica se tjedan-dva prije mene pirsala i njezine kuglice su full manje i stangica je dulja,a sve je radeno kod vas u salonu
-ANA-
objavljeno: Thursday, March 11, 2010 1:57:10 PM

Pa ja kad idem sa svojom sestrom kupiti cipele ona kupi manje nego ja a u istom smo ducanu. Naravno, nemamo svi istu velicinu noge.
...isto vrijedi i za jezik... smiley
dragon
objavljeno: Thursday, March 11, 2010 2:12:32 PM

Prodružen(a): 12/16/2008
-ANA- je napisao(la):
Strpi se jos malo s kiselo-ljutom varijantom posto ipak imas ranu u ustima.

da pričekam dok zaraste do kraja?
Korisnici koji čitaju ovu temu
Guest

Idi na forum
U ovom forumu ne možete otvarati nove teme.
U ovom forumu ne možete odgovarati na postove.
U ovom forumu ne možete brisati Vaše postove.
U ovom forumu ne možete promijeniti Vaše postove.
U ovom forumu ne možete kreirati nove ankete.
U ovom forumu ne možete glasati u anketama.

RSS feed glavnog foruma : RSS

ZagrebTattoo tema (c) Sistrum d.o.o. (http://www.moja-trgovina.net/)