|
|
Nivo: Newbie
Prodružen(a): 2/25/2010 Postovi: 1
|
Pitanje za piercing na doljnoj usni na sredini...jel se moze odma ring stavit(cijena) i jel ga ikako moguce zastitit u sportu???
|
|
Prodružen(a): 12/10/2009 Postovi: 3 Lokacija: zgb
|
namjeravam pirsat vertical labret. procitala sam na forumu da se treba imat puniju usnicu. e pa kak puniju? kaj trebam doc na pregled kakav da vidite dal mogu imat vertical labert il kaj? i da. ta bioplast bananica isto kosta 50 kuna jel tak? :)
|
|
Nivo: Advanced Member
Prodružen(a): 12/29/2008 Postovi: 36 Lokacija: zagreb
|
|
|
Prodružen(a): 1/6/2009 Postovi: 198 Lokacija: Dugave
|
Jel se monroe mora raditi po onoj simetrali sa prvog posta? Jer gledala sam kako bi meni po tome bilo, i ne svida mi se pozicija, vise bih stavila prema unutra..
|
|
 Nivo: Administration
Prodružen(a): 12/13/2008 Postovi: 702 Lokacija: Zagreb
|
seppuku je napisao(la):Pitanje za piercing na doljnoj usni na sredini...jel se moze odma ring stavit(cijena) i jel ga ikako moguce zastitit u sportu??? moze odma ring, cijene imas u svim topics na prvoj stranici a mozes pogledat i na web shopu ako je neki kontaktni sport gdje su moguci udarci po tom dijelu tijela, ne mozes ga bas zastititi dvoljno da ne bi bilo problema zbog udaranja po nakitu (eventualno neka kaciga heh)
|
|
|
mrs. je napisao(la):namjeravam pirsat vertical labret. procitala sam na forumu da se treba imat puniju usnicu. e pa kak puniju? kaj trebam doc na pregled kakav da vidite dal mogu imat vertical labert il kaj? i da. ta bioplast bananica isto kosta 50 kuna jel tak? :) pa ne moras bas imat usta ko ciganovic il seve xD al ono, da imamo na sta stavit taj nakit...mozes doc na pregled ak smo ti usput, ak ne, onda kad dodjes na pirsanje cemo vidjet... =)
|
|
|
propalibasist je napisao(la):i da, jel mi netko tko zna moze reci jel imate takav nakit?pliiiz jer ga nisam vidio u web shopu..mozda je u meni onaj nakit za koji si stavio sliku, nemamo =(
|
|
|
Minerva je napisao(la):Jel se monroe mora raditi po onoj simetrali sa prvog posta? Jer gledala sam kako bi meni po tome bilo, i ne svida mi se pozicija, vise bih stavila prema unutra.. ne mora, nije pisano pravilo da mora ic bas onak. ti ces ga nosit pa je bitno da se tebi svidja =)
|
|
Prodružen(a): 12/29/2008 Postovi: 36 Lokacija: zagreb
|
Ayreen je napisao(la):propalibasist je napisao(la):i da, jel mi netko tko zna moze reci jel imate takav nakit?pliiiz jer ga nisam vidio u web shopu..mozda je u meni onaj nakit za koji si stavio sliku, nemamo =( a neeee, a jel mozda znas kakva je razlika između ovog koji ide kroz usnicu i "običnog"? mislim, jel zarasta duze i te stvari..i kako je s hranom nakon busenja? hocu opet jesti komadić po komadić kao sa jezikom izbusenim ili? jer mi se cini da ce svaki pokret usne bubati
|
|
|
mislis na vertikalni i klasicni labret? vertikalni malo vise boli kod busenja, jace zateze kod zarastanja i usnica ti se moze malo vise susit, a onaj klasicni ce ti na pocetku zapinjat za zubno meso jer moramo ostavit dulji zbog oticanja... uglavnom i jedan i drugi imaju svojih 'za' i 'protiv', sad je na tebi da se smislis sta ti se vise svidja =) a nije tolki bed za jelo ko kod jezika
|
|
Prodružen(a): 3/8/2010 Postovi: 2
|
imam jedno pitanjce :) u petak sam napravila labret donje usnice, kuglica. niš me ne boli ni takvo nešto, al evo jučer i preko noći mi je krvarilo dost i unutra na usnici oko pločice se pojavilo nešto crvenkasto (al ne boli :)). pazila sam pierce jako jako pa me zanima jel to normalno? da ne paničarim bez razloga.  p.s. prvi mi je pierce pa sorkač ak je glupo pitanje
|
|
|
nije glupo pitanje al ovak na neviđeno nisam sigurna sta da ti pametno odgovorim, bilo bi najbolje da dođeš na pregled
|
|
Prodružen(a): 3/8/2010 Postovi: 2
|
Ayreen je napisao(la):nije glupo pitanje al ovak na neviđeno nisam sigurna sta da ti pametno odgovorim, bilo bi najbolje da dođeš na pregled čini se da nije ništa :) ne ide krv više i mrljica se povukla  sad je samo predivan!  hvala puno! :)
|
|
Prodružen(a): 2/8/2010 Postovi: 73 Lokacija: dugo selo
|
a mogu sada tu pitati za ashley? pretpostavljam da je uglavnom sve isto, ali me ipak zanima koliko boli, kakav nakit ide, jel ima odbacivanja, higijena (čišćenje i to), zarastanje? sve što se može reći uglavnom :)
jedan testis kao nijedan
|
|
|
ashley je ustvari inverted vertical labret pa sve sto vrijedi za vert.lab vrijedi i za ovaj. znaci bilo bi pozeljno da imas puniju usnu da se to sve skupa ima na cemu drzat. ako se igras s nakitom ili jako potegnes po njemu mogu ti se rupice rasirit pa onda to ne izgleda bas nesto super =) tak da ga ne bi smjela zvakat i igrat se s njim... zarastanje ti je cca mjesec i pol do dva...nije nest prebolan, iako u usporedbi s obicnim labretom boli malo vise, al sve je to za prezivjet...
|
|
Prodružen(a): 12/24/2009 Postovi: 3 Lokacija: zgdz
|
pirsala sam se pocetkom prvog mjeseca kod irene, ring sa strane i naravno, sve pohvale ..:D pirs je relativno brzo zarastao i sve je ok. A ni samo pirsanje nije uopce bilo bolno. e sad, posto je proslo vec neko vrijeme, gledam koji bi si spiralni pirs uzela, ali ne znam koje dimenzije bi mi najvise pasale, posto naruchujem pirs strah me da ne narucim nesto sto mi je predebelo ili veliko za usnu . Jos uvijek imam ovaj pochetni ring 1,6 .. Eto malo sam smotana , pa ako moze savjet koje dimenzije da naruchim ..
|
|
|
ako je sa strane najvjerojatnije ti je promjer ringica 10mm, al ak hoces bit sigurna navrati do salona pa cemo ti izmjerit =)
|
|
Prodružen(a): 12/24/2009 Postovi: 3 Lokacija: zgdz
|
a u zadru sam sad. :/ hvala puno puno..budem narucila taj promjera 10 mm, bude sigurno ok.. divni ste
|
|
Prodružen(a): 9/24/2009 Postovi: 3 Lokacija: zagreb
|
Pozdrav! Prije 10ak dana sam piercala usnu, dakle još mi nije zaraslo, ali ću možda trebat izvadit pierce (viša sila :-( ) pa mi recite jel bolje da dođem do vas da mi izvadite il mogu i sama doma i ako da, što da napravim, samo izvadim i to je to ili moram octeniseptom još špricat ranu da mi se ne inficira ili kakav je postupak? Znam da zvuči malo glupo ali ne želim pogriješiti  Hvala
|
|
Prodružen(a): 12/12/2008 Postovi: 146 Lokacija: Čakovec/ZG
|
josipa je napisao(la):Pozdrav! Prije 10ak dana sam piercala usnu, dakle još mi nije zaraslo, ali ću možda trebat izvadit pierce (viša sila :-( ) pa mi recite jel bolje da dođem do vas da mi izvadite il mogu i sama doma i ako da, što da napravim, samo izvadim i to je to ili moram octeniseptom još špricat ranu da mi se ne inficira ili kakav je postupak? Znam da zvuči malo glupo ali ne želim pogriješiti  Hvala ako ti nije ništa inficirano, slobodno sama izvadiš, za svaki slučaj špricneš odmah nakon vađenja i to je to, ne moraš više kasnije ništa špricati. ranica će se sama zatvorit pa nema potrebe špricati dalje, jer nema ni ulaza za bakterije.
|
|
|
Guest |