|
|
 Nivo: Member
Prodružen(a): 5/31/2009 Postovi: 17 Lokacija: ZG
|
Chicksaw_ je napisao(la):
Neznam dal smijem reklamirati, ali imaš u Ornamentu! :)
egzektli - i to u svim živim verzijama i uopće nisu skupe toliko. =)
|
|
 Nivo: Administration
Prodružen(a): 12/13/2008 Postovi: 696 Lokacija: Zagreb
|
kaj se tice mirage plagova, na zalost wildcat trenutno ima u ponudi samo te neke sa slikicama, al su s druge strane crni, pa ih se moze nosit naopako (tipa kupis onaj s 8ball-om i okrenes slikicu da ti je iza uha) imamo ih dosta al nemamo bas sve dizajne pa mozete doc pogledat il narucit preko web shopa (komad je 60kn) imaju ih samo u 1.2 debljini; kad se skine jedna strana plug-a moze se na taj navoj nasarafit sta god oces za 1.2 a kolko ce uvjerljivo izgledat ovisi i o tome kolko su ti nisko busene rupice na kojima ih nosis, trebali bi bit onak lijepo u sredini a ne da ti vise izvan ruba resice... @jane doe - ak pricamo o ushnim resicama, onda nije bed ak sad imas 1.6 pa stavis 1.2; resice su dosta elasticne i ak su ti to stare rupice ne bi trebalo bit nikakvih problema. samo kad s 1.2 vracas 1.6 podmazi malo s nekakvim uljem za tijelo il masnijom kremom =) a drvenih fejkova trenutno nemamo, wildcat ih nema u ponudi. al ko sto je vec receno, mislim da bi ih trebalo bit u svakom indian shopu =)
|
|
 Nivo: Advanced Member
Prodružen(a): 4/2/2009 Postovi: 393 Lokacija: Karlovac
|
E fala! Ma stare su rupe, prastare zapravo  , samo su proširivane na 1.6, ali i to ima neki 6 mj. Tak da super, cim budem u Zagrebu opet, navratim do vas svakako da vidim koje imate u salonu. ... I <3 old school ...
|
|
Prodružen(a): 4/16/2009 Postovi: 64
|
procitaj zadnja 2 posta.
|
|
 Nivo: Newbie
Prodružen(a): 10/10/2009 Postovi: 2 Lokacija: Zagreb
|
Postoji li neki nakit, nesto tipa ringova samo da ne visi s resice nego da je skroz uz? Kao da si ja sada flaster zaljepim na resicu hehe onako sa strane. Trebam li to busit vise prema unutrasnjosti uha ili normale na sridi resice ? ^^
Prvi put se idem pirsat pa sam malo njubast sto se tice objasnjavanja kaj je kaj i kako se zove ^^
|
|
Prodružen(a): 8/31/2009 Postovi: 33
|
hahah nadam se da sam te dobro skužila... mislim da tražiš ring skroz malog promjera, ne više od 6 ili 8 mm..
you got a monster in your parasol
|
|
Prodružen(a): 10/10/2009 Postovi: 2 Lokacija: Zagreb
|
cherry je napisao(la):hahah nadam se da sam te dobro skužila... mislim da tražiš ring skroz malog promjera, ne više od 6 ili 8 mm.. valjda lol Ne znam kako se tako nesto zove pa se ne mogu niti razumljivo izraziti :P Budemo postao sliku neku trasu ^^
|
|
Prodružen(a): 2/8/2010 Postovi: 71 Lokacija: dugo selo
|
jel bi mogli možda nabaviti ovakav barbell za jezik? 
jedan testis kao nijedan
|
|
|
imamo jos nekih ostataka tog nakita, na zalost wildcat je iz nekog razloga povukao iz prodaje te rainbow barbelle. ovo sto imamo je 1.6*18, kuglice su 5mm
|
|
|
budem došla drugi tjedan!
jedan testis kao nijedan
|
|
|
e da, ako recimo kupim neki pirs negdje, prije nego što ga stavim jel dovoljno da ga očistim alkoholom ili trebala bih ga odnijeti na sterilizaciju? jezik mi je sad već zarastao, a htjela bih sad kad odem u poljsku kupiti par pirsića jer su ipak malo jeftiniji pa mi se isplati tamo kupiti. samo me zanima onda što nakon kupljenog pirsa. nadam se da sam pod dobru temu pitala :D
jedan testis kao nijedan
|
|
Prodružen(a): 1/12/2009 Postovi: 124
|
ako te pirsiće kupiš u pirs salonu onda su vjerojatno sterilizirani. ako ih kupiš u nekom dućanu onda ne možeš ni bit sigurna dal je to zbilja titan, kirurški čelik pa u tom slučaju ako ih oneseš na steriliziranje mogu se i uništiti. ali da u svakom slučaju alkohol nije nikakvo steriliziranje
|
|
|
ne ne, ako kupujem onda je to samo iz nekog pirsing salona, drugo ne dolazi u obzir. znam da alkohol nije steriliziranje, nego sam samo pitala je li to dovoljno. hvala enivej :)
jedan testis kao nijedan
|
|
|
e i još sam htjela pitati, ako kupim pirs negdje drugdje, mogu li ga donijeti kod vas na sterilizaciju (ono just in case, nikad ne znaš) i koliko bi mi to naplatili, ukoliko naplaćujete takvo nešto, ili radite for that matter ?
jedan testis kao nijedan
|
|
Prodružen(a): 1/12/2009 Postovi: 124
|
sterilizacija kod njih ti je 30 kn ako im donosiš svoj nakit
|
|
|
doneseni nakit steriliziramo samo ako se s njim mislis kod nas pirsat i u tom slucaju je sterilizacija besplatna. inace ne steriliziramo doneseni nakit. za promjenu nakita kod zaraslog piercinga dovoljno je da ti ga samo dezinficiramo a to se napravi prije samog stavljanja. i to sto kupujes nakit u piercing salonu ne znaci da ces dobit kvalitetan nakit  ne rade svi isto....
|
|
Prodružen(a): 3/13/2010 Postovi: 4
|
heej ljudi, imam pitanje! može li se ovaj pirs http://www.wildcat.hr/detalji_proizvoda.bd7469a3520e4736a49789a0408d4979.jewelled_pearl_navel_bananabell.aspx stavljati kod prvog busenja. i da li ga imate trenutno ili ga treba naručiti? koliko se unaprijed mora naručiti? i koja bi bila ukupno cijena pirsanja? hvaaalaaaaa!!
|
|
Prodružen(a): 12/16/2008 Postovi: 151
|
nikolina46 je napisao(la): to ti je nakit za pupak ako se en varam.. ovisi sta zelim busiti
|
|
Prodružen(a): 3/13/2010 Postovi: 4
|
dragon je napisao(la):nikolina46 je napisao(la): to ti je nakit za pupak ako se en varam.. ovisi sta zelim busiti joooj kak sam blesava, nisam ni napisala! stavila sam taj pirs jer zelim busiti pupak:)! koliko bi me to koštalo sveukupno, i ima li tog pirsa trenutno..http://www.wildcat.hr/detalji_proizvoda.bd7469a3520e4736a49789a0408d4979.jewelled_pearl_navel_bananabell.aspx ? fala!
|
|
Prodružen(a): 12/16/2008 Postovi: 151
|
bušenje ti je 200 a nakit oko 200 isto... pričekaj da ti odgovori netko iz salona
|
|
|
Guest |