|
|
 Nivo: Newbie
Prodružen(a): 1/26/2010 Postovi: 4 Lokacija: zagreb
|
ja bih stavila sliku, ali neznam.. može li mi netko reč?
...and she's lying down to bed, knowing that his heart is only one of many she had taken...
|
|
 Nivo: Advanced Member
Prodružen(a): 4/2/2009 Postovi: 393 Lokacija: Karlovac
|
Monca je napisao(la):ja bih stavila sliku, ali neznam.. može li mi netko reč? Mogu ti reć kako ja radim. Odem na ImageShack i tamo stisnem browse i odaberem si sliku, onda stisnem upload. Kad si on tamo uplouda sliku, onda odaberi pod direct link i to ti se zaplavi pa desni klik na ti i copy i onda paste tamo di želiš stavit link za sliku ili ak želiš da se odma vidi slika odabereš forum code i isto copy paste di želiš da se slika vidi (npr. ovdje u postu ) i odmah se vidi slika. Eto tak ja to radim. Malo sam nadugačko, al nadam se da ćeš skužit, probaj! ... I <3 old school ...
|
|
|
|
|
Prodružen(a): 5/7/2009 Postovi: 56 Lokacija: Ri/Zg
|
tet je prekrasna i skroz mi je fora ovaj prijelaz preko kljucne kosti!!
|
|
Prodružen(a): 12/12/2008 Postovi: 98 Lokacija: s one strane zakona
|
Monca - s.a.v.r.š.e.n.o. ! Mogoth - ovo na glavi
Tätowierten Menschen aller Länder, vereinigt euch!
|
|
Prodružen(a): 12/14/2008 Postovi: 129
|
ovaj klavir je zakon!!!
Svaki čovijek dijete je svojih postupaka...... ;)
|
|
|
 hvala:) ja obožavam ovaj tatoo, ali nije jos gotov. sad cekam da zacjeli, pa cu onda stavit jos nekoliko detajla i background, a tad ce stvarno bit ...and she's lying down to bed, knowing that his heart is only one of many she had taken...
|
|
|
Monca, tattoo ti je mrak!!! Odlično odrađena muzička tema, super, super, super!!!!! Quar, da treba prvo zacijeliti, pa se onda radi dalje. Mel je radila u etapama, i Kris. Mislim da je Kris pisala da se njoj žurilo da joj tattoo bude prije gotov pa je tetovirala 2 dana za redom i nepotrebno se napatila, jer drugi dan boli puno jače nego prvi dan. Tako da najbolje prvo da zacjeli, pa onda nastavak. ... I <3 old school ...
|
|
Prodružen(a): 8/23/2009 Postovi: 1 Lokacija: Klc
|
http://img710.imageshack.us/img710/7981/dsc00532v.jpgzapešće, za sad jedina tetovaža. When all is dead and gone, we know who lost and won, but does it matter when all is dead and gone?
|
|
Prodružen(a): 1/12/2009 Postovi: 124
|
sviđa mi se! volim tetovaže na zapeščima
|
|
|
Iris. je napisao(la):http://img710.imageshack.us/img710/7981/dsc00532v.jpg zapešće, za sad jedina tetovaža. Super, font je jako jako lijep ... I <3 old school ...
|
|
Prodružen(a): 8/23/2009 Postovi: 1 Lokacija: Klc
|
hvala Jane doe i SweetRevenge. ja obožavam 'natpise' i tetovaže na zapešćima pa je odlično ispalo kad se oboje spojilo. sad je u planu drugo zapešće, a onda prelazim na leđa, bit će tu još mojih slika :D
When all is dead and gone, we know who lost and won, but does it matter when all is dead and gone?
|
|
Prodružen(a): 12/12/2008 Postovi: 98 Lokacija: s one strane zakona
|
Jane Doe je napisao(la):Iris. je napisao(la):http://img710.imageshack.us/img710/7981/dsc00532v.jpg zapešće, za sad jedina tetovaža. Super, font je jako jako lijep Potpis
Tätowierten Menschen aller Länder, vereinigt euch!
|
|
Prodružen(a): 12/12/2008 Postovi: 329 Lokacija: ka/zg
|
odlican spoj motiva i veliki palac gore za drijadu
|
|
Prodružen(a): 2/8/2010 Postovi: 71 Lokacija: dugo selo
|
zdravo. imate prepreprepredivne tetovaže. :) evo jedna moja. rađena 27.3.2008. ovo je jedina za sad, imam još barem 5 u planu :) zove se Locien :) Locien
jedan testis kao nijedan
|
|
|
Lijep stilizirani zmajić Di je to? Podlaktica pretpostavljam.... ... I <3 old school ...
|
|
Prodružen(a): 2/8/2010 Postovi: 71 Lokacija: dugo selo
|
je, i mali je skroz, ni ne primjećujem ga više ko prije kad je bio svjež :)
jedan testis kao nijedan
|
|
Prodružen(a): 2/14/2010 Postovi: 5 Lokacija: Distrikt
|
|
|
|
Još jedan jako jako lijepi font  Super! ... I <3 old school ...
|
|
Prodružen(a): 12/13/2008 Postovi: 228 Lokacija: Rakitje-Zagreb
|
|
|
|
Guest |