|
|
 Nivo: Advanced Member
Prodružen(a): 1/6/2009 Postovi: 198 Lokacija: Dugave
|
Hm, bila bi zanimljiva kombinacija stangice u boji jezika i crne kuglice.. Ayreen, moguce? :)
|
|
Prodružen(a): 12/16/2008 Postovi: 151
|
svi kazu da se te srebrne primijete... moja frendica ima nekakvu naranđastu boju da ne znam da je bušila ne bi ni znala da ju ima...
a jel se mogu tak kombinirati da je donja kuglica različite boje od gornje??
|
|
Nivo: Member
Prodružen(a): 1/13/2010 Postovi: 16 Lokacija: split
|
dragon je napisao(la):svi kazu da se te srebrne primijete... moja frendica ima nekakvu naranđastu boju da ne znam da je bušila ne bi ni znala da ju ima...
a jel se mogu tak kombinirati da je donja kuglica različite boje od gornje?? naravno da može. imaš ogroman izbor nakita i kuglica, pa odvidavaš i zavidavaš šta ti odgovara
|
|
Nivo: Newbie
Prodružen(a): 1/27/2010 Postovi: 2 Lokacija: Rijeka
|
Pozz, imam pirs na jeziku od 3.2mm, sad bi htio zamjenit za neki manjeg promjera. Zanima me kako se to radi? Samo stavim manji ili moram cekad da zacijeli pa ponovo busit? I jos 1 pitanje, idem u ljubljanu za par dana pa sam mislio tamo kupit par pirseva, zanima me ako mi mozete preporucit neki dobar piercing shop/studio sa cim vecim izborom nakita. thx =}
|
|
|
tuks je napisao(la):Pozz, imam pirs na jeziku od 3.2mm, sad bi htio zamjenit za neki manjeg promjera. Zanima me kako se to radi? Samo stavim manji ili moram cekad da zacijeli pa ponovo busit? I jos 1 pitanje, idem u ljubljanu za par dana pa sam mislio tamo kupit par pirseva, zanima me ako mi mozete preporucit neki dobar piercing shop/studio sa cim vecim izborom nakita. thx =} malo mi je čudno ovo prvo pitanje jel ne znam jel se zajebavaš ili ti to ozbiljno. amo uzet da ozbiljno pitaš. naravno da će ti se skupit. vjerojatno si strechanjem doša do tih 3.2 jer ne virujem da su ti bušili iglom tog promjera. jezik se skuplja bez ikakve frke tako da samo staviš uži bar i sve je riješeno. pretpostavljam da na ovom forumu nećeš dobit odgovor na drugo pitanje iz razloga tržišne politike, tako da ti je bolje da zaguglaš studija u ljubljani i vidiš o čemu se radi. samo ne znam zbog čega misliš da je tamo kvalitetnije ili jeftinije. nije sigurno. ako te zanimaju jeftini piercevi imaš ih na netu kolko oćeš, samo prilikom narudžbe vodi računa da je usa , jer je tečaj dolara mal, a kvaliteta nakita i izbor fenomenalni. p.s. - nadam se da neću dobit ban zbog ovakvih savjeta
|
|
Prodružen(a): 4/16/2009 Postovi: 64
|
da, jeftinije nije sigurno u studijima, provjereno. :) mozda u nekim shopovima plastike i jest :)
|
|
Prodružen(a): 3/28/2009 Postovi: 100 Lokacija: Krapina
|
U Celju je puuuuuno jeftinije. U studiu. Pardon me for that comment. Music is what feelings sound like.
|
|
Prodružen(a): 1/27/2010 Postovi: 2 Lokacija: Rijeka
|
Busio sam odmah na 3.2 bez strecanja i monadi. Pitam jer nisam siguran, pito sam frenda i on je reko da cu morat promijenit jednu ili dvije sipkice prije nego dodem na 1.6, a mislio sam mozda stavit dva manja pirsa pa zato pitam dal mozda reba ponovo busit da radim sve odjednom...
nisam mislio da je kvalitetnije i jeftinije nego da je veci izbor, pa kad sam u prolazu da bacim oko sta ima. ako neko ima konkretne informacije moze na pm... thx
|
|
Prodružen(a): 1/13/2010 Postovi: 42 Lokacija: Dugo Selo
|
dali se kuglica moze ostetiti nekako (crni titan) i sta u toj situaciji?hvala
|
|
|
proslo je 10 dana od kada sam probusio,i jezik mi je splasnuo,al ne do kraja,dal je to "normalno"? i kada ga isplazim i pomaknem krajnje ljevo desna strana me boli... nisam u mogucnosti doci na pregled pa da se tu raspitam,inace rupica s gornje i donje strane izgleda sasvim uredno!
|
|
 Nivo: Administration
Prodružen(a): 12/13/2008 Postovi: 696 Lokacija: Zagreb
|
da ne odgovaram sad svima pojedinacno =)
dal ce ti se vidjet nakit na jeziku ovisi o tome kolko otvaras usta kad pricas, o tome kolko ti je naprijed buseno i tek na kraju o boji tvog nakita. ja imam celik na sva 4 i dok pricam ne vidi se ni jedan. pa vi sad vidite s cim cete se busit =) moguce su vise-manje se kombinacije stangica i kuglica; npr. moze se uzet za busenje stangica od celika koja je 50kn, i dvije titanske kuglice u nekoj rozkastoj boji (komad 60kn) da je najslicnije boji jezika, il crne (po 70kn)... anything goes.
za smanjivanje debljine nakita, mozes npr izvadit nakit na tjedan-dva pa vidis kolko ce ti se stisnut rupica, probas stavit neki tanji nakit pa ak ti 'plese' ostavis rupu dalje bez nakita dok e ne stisne na 1.6. iskreno, nisam nikome busila jezik s 3.2 za pocetak pa nisam 100% sigurna kolko ce ti trajat to stiskanje rupe i dal ce to bas ic tak kak smo si mi tu zamislili =) trebas probat pa ces vidjet
prva dva tjedna je vise-manje sve normalno tak da dok god nemas nikakvih izraslina oko rupica, dont panic =)
titan u boji se moze izlizat nakon duljeg nosenja u ustima, ode boja s kuglica. in that case nema druge nego kupit nove...
=) ak sam sta propustila, vicite!
|
|
Prodružen(a): 5/31/2009 Postovi: 17 Lokacija: ZG
|
medication je napisao(la):ovaj,imam mali problem. =\ piercing u jeziku imam već... (broji) a nekih 8 mjeseci. Nikakvih problema nikako,dok neki dan nisma shvatila da mi preko noći (unatoč tome šta sma nastavila spavat na malo podignutom jastuku iz neke navike) kuglica opako uđe u kanalić. O.o I sad mi je malo uzurpativno,jel, jer djeluje dosta rašireno. O.o what to do? odletilo mi pitanje u daljine pa ponavljam. ^^
|
|
|
medication je napisao(la):medication je napisao(la):ovaj,imam mali problem. =\ piercing u jeziku imam već... (broji) a nekih 8 mjeseci. Nikakvih problema nikako,dok neki dan nisma shvatila da mi preko noći (unatoč tome šta sma nastavila spavat na malo podignutom jastuku iz neke navike) kuglica opako uđe u kanalić. O.o I sad mi je malo uzurpativno,jel, jer djeluje dosta rašireno. O.o what to do? odletilo mi pitanje u daljine pa ponavljam. ^^ meni je zadnjih 5 godina, donja kuglica napravila sebi posteljicu,tako da se uopće ne vidi,osim kad je namjerno ne izbacim vanka. nikakvih problema s tim nemam. eto,iznosim samo svoje iskustvo,al budući si pitala profesionalca, pričekaj i njihov odgovor. i ja ću ga rado pročitat. pozdrav
|
|
Prodružen(a): 2/4/2010 Postovi: 1
|
imam pitanje u vezi sa pirsingom na resici. naime busila sam pre mozda dva meseca, malo manje. medjutim, ispod jedne rupe, naduvena je koza, kao da je tkivo ili sta vec reagovalo. gotovo da lici na neku izraslinu. sve u svemu, to me ne boli. opet, pre par dana mi se desilo da me je bolelo sa suprotne strane, kad gutam, jedem, pricam....kao koren jezika...bol u necem neodredjenom u svakom slucaju, ali ne bas kod rupe. bila sam kod lekara opste prakse i kod zubara. prva se samo iscudjavala i rekla da produzim na sprat kod zubara, a zubarka je rekla da to moze hirurski da se otkloni, mada mozda nije nista strasno. sad, ici cu kod coveka koji mi je busio to u ponedeljak, ali me zanima da li neko moze da mi pomogne u vezi sa tim do tada..? bila bih veoma zahvalna... :///
|
|
|
Moj jezik nakon 18 dana nije splasnuo?! je dosta,ali nije full i danas mi se oko donje rupice kao upalilo nesto,a nemam mogucnosti do salona doci,sta da radim?
|
|
Prodružen(a): 2/8/2010 Postovi: 71 Lokacija: dugo selo
|
danas sam pirsala jezik i bilo je u redu neko vrijeme, al sad me već opako počeo boljeti i osjećam da je naotečen podosta. zanima me samo mogu li popiti ketonal ili nešto protiv bolova ili ne?
jedan testis kao nijedan
|
|
Prodružen(a): 3/28/2009 Postovi: 32 Lokacija: Hawk City
|
Ej! Bila sam kod vas u studiu u srijedu... U vezi pierca na jeziku kojeg sam u 10. mjesecu morala izvadit... Irena mi ga je vratila natrag (kolko sam skužila to nije bilo ponovno piercanje?), ali mene to još uvijek jako boli i natečeno je... Kaj je to normalno? Ne bi htjela paničarit, al ipak mi nije svejedno! ...excuse my manners if I make a scene...
|
|
|
medication je napisao(la):medication je napisao(la):ovaj,imam mali problem. =\ piercing u jeziku imam već... (broji) a nekih 8 mjeseci. Nikakvih problema nikako,dok neki dan nisma shvatila da mi preko noći (unatoč tome šta sma nastavila spavat na malo podignutom jastuku iz neke navike) kuglica opako uđe u kanalić. O.o I sad mi je malo uzurpativno,jel, jer djeluje dosta rašireno. O.o what to do? odletilo mi pitanje u daljine pa ponavljam. ^^ dodji na pregled. ako si se u prvih nekoliko mjeseci igrala s nakitom ili jace zagrizla stangicu, moguce je da ti se kanalic rasirio pa ti zato kuglica upada...enivej, ne znamo ti ovak na nevidjeno nis pametnije rec =) navrati
|
|
|
malmal je napisao(la):imam pitanje u vezi sa pirsingom na resici. naime busila sam pre mozda dva meseca, malo manje. medjutim, ispod jedne rupe, naduvena je koza, kao da je tkivo ili sta vec reagovalo. gotovo da lici na neku izraslinu. sve u svemu, to me ne boli. opet, pre par dana mi se desilo da me je bolelo sa suprotne strane, kad gutam, jedem, pricam....kao koren jezika...bol u necem neodredjenom u svakom slucaju, ali ne bas kod rupe. bila sam kod lekara opste prakse i kod zubara. prva se samo iscudjavala i rekla da produzim na sprat kod zubara, a zubarka je rekla da to moze hirurski da se otkloni, mada mozda nije nista strasno. sad, ici cu kod coveka koji mi je busio to u ponedeljak, ali me zanima da li neko moze da mi pomogne u vezi sa tim do tada..? bila bih veoma zahvalna... :/// malo kasnimo s odgovorima pa ne znam jesi vec rijesila to kod svog pirsera... na nevidjeno ti ne mozemo nista sa sigurnoscu reci, mozda je keloidni oziljak, mozda ti j oteceno zbog pada imuniteta, moze bit sto stvari... ako vec nisi, obavezno otidji na pregled u najblizi piercing studio
|
|
|
gangxxxta je napisao(la):Moj jezik nakon 18 dana nije splasnuo?! je dosta,ali nije full i danas mi se oko donje rupice kao upalilo nesto,a nemam mogucnosti do salona doci,sta da radim? ni mi nismo u mogucnosti na nevidjeno davat savjete u vezi problema sa pirsevima. 18 dana je dosta malo za bilo koji piercing, moze bitda nije nista neobicno a mozda ti raste keloid o something. u svakom slucaju bi trebao na pregled, ako vec ne mozes u piercing studio, onda doktoru opce prakse, iako ce ti vecina njih najvjerojatnije rec da izvadis pirs i gotovo =)
|
|
|
Guest |