|
|
 Nivo: Administration
Prodružen(a): 12/13/2008 Postovi: 696 Lokacija: Zagreb
|
12.-15.09. 5th Italian Suscon in Livorno ---- Irene nema od 11.09. do 17.09. 25.-27.09. London tattoo convention ---- Zeleta nema od 24.09. do 02.10. Irene nema od 24.09. do 29.09. 01.-04.10. London fetish weekend ---- Irene nema od 01.10 do 06.10.
salon radi normalno pon-sub 12-20
|
|
Nivo: Member
Prodružen(a): 8/20/2009 Postovi: 19
|
u petak zele može pirsat znaći? 2.10. il dođe tek u subotu?
|
|
 Nivo: Advanced Member
Prodružen(a): 4/2/2009 Postovi: 393 Lokacija: Karlovac
|
Jooooj, kako jedva čekam fotkice s konvencije iz Londona!!! ... I <3 old school ...
|
|
Prodružen(a): 12/12/2008 Postovi: 981 Lokacija: Zagreb
|
Evo napokon i mi stavili fotke s konvencije pa pogledajte. Lijepih fotki ima i na njihovom sajtu http://www.thelondontattooconvention.com/
|
|
 Nivo: Advanced Member
Prodružen(a): 4/2/2009 Postovi: 393 Lokacija: Karlovac
|
Pregledala sam više puta fotke sa svih vaših konvencija, mogu reć da vam zavidim i da mi je krivo što se tako nešto ne održava ovdje, jer bi više od svega voljela ići na jednu takvu konvenciju. Hvala na linku A našla sam vas i na BMEink-u, tj. Irenu, imala je divnu oblekicu ... I <3 old school ...
|
|
|
Jane Doe je napisao(la):Pregledala sam više puta fotke sa svih vaših konvencija, mogu reć da vam zavidim i da mi je krivo što se tako nešto ne održava ovdje, jer bi više od svega voljela ići na jednu takvu konvenciju. Hvala na linku A našla sam vas i na BMEink-u, tj. Irenu, imala je divnu oblekicu "Jedna takva konvencija" kao sto je Londonska, vjeruj mi nece se jos jaaaako dugo odrzati u nas hrvata. Moj savjet ti je da ne cekas nego skupljas novce (kao i mi  ) i isplaniras otputovati negdje van.
|
|
|
Od 12. do 14. veljače u Milanu će se održati 15 Međunarodna tattoo konvencija. Mjesto održavanja je kao i proteklih godina ATA Quark Hotel Centro Congressi. Konvencija je trenutno jedna od vodećih u europi pa se isplati otići i vidjeti vrhunske svjetske tetovirače na jednom mjestu. Konvenciji će prisustvovati Zele i Ana. Više o konvenciji možete pročitati na službenoj web stranici http://www.milanotattooconvention.it/homepage.htm
|
|
|
Guest |